IT Trainee

Het traineeship start met een grondige inwerkperiode in ons bedrijf. Daarbij zul je alle afdelingen doorlopen om zodoende de taken en processen van elke afdeling nader te leren kennen.

De kennis die je opdoet tijdens deze periode kan je vervolgens direct toepassen in de volgende fase. Deze tweede fase is helemaal gericht om onder leiding van een mentor, kennis te nemen van ons ERP-pakket in het algemeen en de taal in het bijzonder.

Zoals gezegd: je staat er gelukkig niet direct helemaal alleen voor. Onder begeleiding van een senior professional zal je het bedrijf beter leren kennen én je IT skills naar een hoger niveau brengen.

Naast alle hard skills die je leert tijdens het IT traineeship, is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor zal er een persoonlijk ontwikkelingstraject opgesteld worden, waarbij je aan de slag gaat met je sterke punten, ontwikkelpunten en je ambities, zowel op korte als op lange termijn.

Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan direct voor de groep die in oktober start!

Wat bieden wij jou:

 • Een zeer goed basissalaris afhankelijk van ervaring en vaardigheden;
 • Nuttige en erkende certificaten en opleidingen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een kickstart van je IT-carrière;
 • Begeleiding door een senior IT-professional.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een HBO-diploma of aantoonbare ervaring op HBO-niveau;
 • Je hebt aantoonbare kennis in IT en/of programmeren;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands (minimaal niveau C1);
 • Je bent communicatief sterk en hebt een open en flexibele houding;
 • Je bent analytisch sterk en houdt ervan om processen te doorgronden.

Voldoe je niet volledig aan het profiel van onze ideale kandidaat, maar ben je ervan overtuigd dat je over de juiste skills en competenties beschikt en je het vak snel eigen kunt maken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en lezen we dat graag terug in jouw sollicitatie!

Over het bedrijf:

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren:


Copy link
Powered by Social Snap