CAD-Tekenaar

Functieprofiel:

Heb jij passie voor meubelen en design? En wil jij de producten die jij getekend hebt, in de winkels zien bij onze merken Henders & Hazel en XOOON? Solliciteer dan op de functie CAD-tekenaar!

Wat ga je doen als CAD-tekenaar bij Habufa Meubelen B.V.?

Halfjaarlijks vindt binnen de organisatie een huisshow plaats op onze showroom, waar de nieuwe samples van o.a. houten meubelen, banken en stoelen worden gepresenteerd. Voor, tijdens en na deze dynamische periode ben jij als CAD-tekenaar verantwoordelijk voor het tekenen van de productie- en/of sample tekeningen. Waarbij je aan de hand van de samples en/of schetsen van onze ontwerpers nadenkt en adviseert, in samenspraak met ons technisch team, over de technische constructies en details. Hierbij zullen je werkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Hapert, alsmede onze showroom waar de nieuwe samples binnen handbereik zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat ook de bestaande modellen up-to-date blijven in het CAD-systeem en dat deze informatie accuraat is voor de verschillende afdelingen die hier mee werken. Naast het technisch kunnen uitvoeren van de werkzaamheden is een affiniteit met de verschillende productgroepen (o.a. houten meubelen, banken en stoelen) gewenst als tevens het aandragen van nieuwe ideeën aan de hand van de markttrends. Als CAD-tekenaar kom je te werken op de afdeling R&D en zal je voor je werkzaamheden overleg voeren met onze kantoren in zowel binnen- en buitenland.

Tot je takenpakket behoren:

 • De CAD-tekenaar krijgt informatie over nieuwe modellen aangeleverd door de Directeur R&D & Inkoop, Directeur Marketing, en maakt hiervan CAD-tekeningen, waarbij je adviseert over technische constructies en details;
 • In overleg eventuele wijzigingen doorvoeren na controle van samples en huidige productie;
 • Het up-to-date houden van modellen door het verwerken van tussentijdse wijzigingen en deze informatie doorgeven aan de Inkoop afdeling ten behoeve van correcte productinformatie.

Onze ideale kandidaat:

 • Is 28-40 uur per week beschikbaar;
 • Heeft een opleiding op mbo+ niveau en enkele jaren relevante werkervaring (bijv. op een afdeling R&D of als technisch tekenaar);
 • Heeft een goede kennis van 2D/3D-pakketten (Autocad, Inventor en/of Solidworks is een vereiste) (Kennis van Inventor 2017 of hoger en/of kennis van Autodesk Vault is een Pré);
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Is gemotiveerd en pro-actief.

Voldoe je niet volledig aan het profiel van onze ideale kandidaat, maar ben je ervan overtuigd dat je over de juiste skills en competenties beschikt en je het vak snel eigen kunt maken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en lezen we dat graag terug in jouw sollicitatie!

Wat bieden wij jou:

 • Een contract van minimaal 28 uur per week;
 • Internationaal georiënteerde baan;
 • Trendy merkproducten;
 • Een marktconform salaris;
 • Premievrij pensioen en aanvullende verzekeringen omdat wij het belangrijk vinden om ook goed voor onze mensen te zorgen naast het werkende leven;
 • Dagelijks verse lunchgerechten;
 • Gratis fruit op kantoor;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Deelname aan fietsplan mét beloningschallenge;
 • Werkgeversbijdrage aan de bedrijfsfitnessregeling;
 • Personeelskorting op onze prachtige producten.

Over het bedrijf:

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren:


Copy link
Powered by Social Snap