Embedded Software Engineer

Als Embedded Software Engineer bij Honeywell Comfort Products ligt het accent van je functie op het ontwerpen, programmeren en documenteren van software voor technisch hoogwaardige producten. De productontwikkeling wordt uitgevoerd in teamverband, waarbij het team steeds aan meerdere projecten tegelijk werkt. Je bent werkzaam in een team van 6 software engineers en verantwoordelijk voor het functioneel ontwerp, het technisch ontwerp, de implementatie en de integrale testen. De ideale kandidaat heeft een achtergrond in embedded systems ontwikkeling, waarbij hij/zij goed kan programmeren in C, maar ook feeling heeft met HAVC.

Functie-eisen:
  • Resultaatgericht, initiatiefrijk, Analytisch, Flexibel, Teamspeler
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding Elektronica of Technische Informatica.
  • Ervaring met het programmeren in C
  • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare werkomgeving
  • Ervaring met het werken in Agile/SCRUM projecten werkomgeving is een pre
  • Ervaring met klimaat- en ventilatie regelsystemen is een pre
  • Kennis- en ervaring in het ontwerpen van embedded software voor Atmel AVR en of vergelijkbare microprocessoren
Aanbod:

Een uitdagende fulltime baan met veel variatie, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je team. Een vaste aanstelling na gebleken geschiktheid, salaris in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Honeywell Customized Comfort Products (HCCP) is een joint-venture met Honeywell wereldwijd. In de vestiging in Eindhoven werken totaal 31 medewerkers, waarvan 14 medewerkers bij engineering, 4 medewerkers algemeen en 13 medewerkers in productie, magazijn en expeditie. HCCP ontwikkelt en produceert meet- en regelapparatuur voor de HVAC-markt (Heating, Ventilation, AirConditioning). Voorbeelden zijn kamerthermostaten, ventilatiebesturingen, draadloze RF systemen, ketel cascadesystemen, tapwatersystemen, etc.
Hoogvolume productie is uitbesteed, kleine volumes worden in huis geproduceerd. De producten kenmerken zich door kleine embedded microprocessor systemen, diverse interfaces en klantspecifieke ontwerpen voor optimale integratie in hun applicaties. Ontwikkelprojecten vinden in nauwe samenwerking met klanten plaats en/of in samenwerking met andere ontwikkelgroepen binnen Honeywell Europa.

Direct solliciteren


Copy link
Powered by Social Snap