Project Manager Electronica

Als Project Manager bij Honeywell Customized Comfort Products is het je taak om projecten binnen HCCP in goede banen te leiden. Voor zowel de technische, de financiële als de organisatorische kant ben je verantwoordelijk. De projecten zijn zeer uiteenlopend. Een kleine aanpassing aan een bestaand product kan een paar dagen duren, een maatwerkopdracht voor een groot industrieel project kan meer dan een jaar in beslag nemen. Je communiceert met de klant om de eisen en wensen duidelijk te krijgen en formuleert samen met je team een oplossing. Het team dat je aanstuurt bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Software, Hardware, Testen, Inkoop, Kwaliteit en Productie. Als Project Manager ben je van begin tot eind verantwoordelijk. Je blijft dus ook nauw betrokken bij implementatie en oplevering van de oplossing. Ook eventuele nazorg of klachtafhandeling behoren tot je takenpakket. Gedurende het gehele proces houdt je intensief contact met de klant.

Functie-eisen:
  • Technisch HBO-opleiding of een door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau.
  • Ervaring met het leiden van grote technische projecten
  • Ervaring met oplossingen binnen de HVAC-branche.
  • Affiniteit met elektronica en componenten. Affiniteit met mechanica is een pre.
  • Ervaring met Six-Sigma.
  • Goede leidinggevende eigenschappen en in staat een team te motiveren.
  • Verantwoordelijk, analytisch en kwaliteitsbewust
Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Honeywell Customized Comfort Products (HCCP) is een joint-venture met Honeywell wereldwijd. In de vestiging in Eindhoven werken totaal 31 medewerkers, waarvan 14 medewerkers bij engineering, 4 medewerkers algemeen en 13 medewerkers in productie, magazijn en expeditie. HCCP ontwikkelt en produceert meet- en regelapparatuur voor de HVAC-markt (Heating, Ventilation, AirConditioning). Voorbeelden zijn kamerthermostaten, ventilatiebesturingen, draadloze RF systemen, ketel cascadesystemen, tapwatersystemen, etc.
Hoogvolume productie is uitbesteed, kleine volumes worden in huis geproduceerd. De producten kenmerken zich door kleine embedded microprocessor systemen, diverse interfaces en klantspecifieke ontwerpen voor optimale integratie in hun applicaties. Ontwikkelprojecten vinden in nauwe samenwerking met klanten plaats en/of in samenwerking met andere ontwikkelgroepen binnen Honeywell Europa.

Direct solliciteren


Copy link
Powered by Social Snap