Software Developer C#

Je bent verantwoordelijk voor het design, de implementatie, integratie, het testen en de nazorg van gecompliceerde software met name voor het maatwerk-erp-systeem van de organisatie en maakt gebruik van database applicaties en user interfaces. Je zet samen met je collega-developers vragen uit de markt om in een nieuwe oplossing op IT gebied. Je werkt met

Inkoper

De Inkoper is verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, begeleiding en controle van de dagelijkse bestellingen en verwerken van de gegevens in de computer.

Embedded Software Engineer

Als Embedded Software Engineer bij Honeywell Comfort Products ligt het accent van je functie op het ontwerpen, programmeren en documenteren van software voor technisch hoogwaardige producten. De productontwikkeling wordt uitgevoerd in teamverband, waarbij het team steeds aan meerdere projecten tegelijk werkt.

Project Manager Electronica

Als Project Manager bij Honeywell Customized Comfort Products is het je taak om projecten binnen HCCP in goede banen te leiden. Voor zowel de technische, de financiële als de organisatorische kant ben je verantwoordelijk. De projecten zijn zeer uiteenlopend.

Webdeveloper ASP.NET

Als Webmaster/Webdeveloper bij Habufa bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle webapplicaties binnen de onderneming. Daarnaast vragen verschillende afdelingen binnen de organisatie om constante vernieuwingen en aanpassingen.