Interieur Stylist(e)

Als Interieur Stylist(e) bij Habufa ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van showrooms en beurspresentaties. Je houdt je bezig met inrichten, stylen, decoreren en etaleren.

Functieprofiel:

Tot je takenpakket behoort:

  • Het inrichten, stylen en decoreren van winkelconcepten. (zelf plaatsen van meubelen, schilderen van wanden en aanbrengen van presentatiemateriaal)
  • Het inrichten stylen en decoreren van interne en externe beurzen.
  • Het onderhouden en optimaliseren van bestaande concepten.
  • Implementatie van POS materiaal bij winkelpresentaties of beurzen.
  • Presentatie- en kleurvoorstellen maken.
  • Archiveren en presenteren van nieuwe trends.
  • Onderhouden van contacten met externe organisaties ten behoeve van deze functie.
  • Interieuradvies geven tijdens beurzen / evenementen.
Functie-eisen:

Je hebt een succesvol afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de richting Interieurvormgeving. Kennis van vreemde talen zoals Engels, Duits en Frans is een pre. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke werkomgeving. Je hebt gevoel voor trends en bent een zelfstandig en ondernemend persoon. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om soms meerdere dagen achtereen op locatie in binnen- en buitenland te verblijven.

Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam en China die meubelen uit alle werelddelen inkopen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels voornamelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast de handelsactiviteiten zijn middels een eigen R&D en styling-afdeling nieuwe interieurconcepten gelanceerd zoals Henders & Hazel, Xooon en Happy@Home.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren

Uw naam (verplicht)
Uw Email (verplicht)
Upload uw CV (verplicht)
Upload uw motivatiebrief (verplicht)