Marketing Communicatie Realisator / Traffic-medewerker

Als Marketing Communicatie Realisator/Traffic-medewerker bij Habufa ben je verantwoordelijk voor het coördineren, realiseren, controleren, ondersteunen en bewaken van alle marketing en communicatie uitingen in Europa.

Functieprofiel:

Tot je takenpakket/werkzaamheden behoren:

  • Aanspreekpunt voor alle vestigingen in Europa voor alle marketing en communicatie uitingen.
  • Folders- en catalogus planning, coördinatie en productiebegeleiding printed media.
  • Verantwoordelijk voor het genereren van POS materiaal en de naleving van een correcte presentatie binnen het concept.
  • Plannen en realiseren van (digitale) nieuwsbrieven via website en e-mail.
  • Plannen en coordinatie van fotosessies.
  • Plannen en begeleiden van advertentieaanvragen.
  • Bewaken van de diverse publiciteitscampagnes in diverse Europese landen.
Functie-eisen:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of werkervaring verkregen. Je bent ondernemend, kunt zeer zelfstandig werken en voelt je thuis in een nuchtere, maar hectische no-nonsense werkomgeving. Plannen en organiseren zijn je tweede natuur. Je weet zaken voor elkaar te krijgen en bent in je handelen accuraat en pro-actief. Tevens ben je commercieel, praktisch en flexibel ingesteld. Gezien het internationale karakter van de functie vereisen wij een goede kennis van de Franse, Duitse en Engelse taal.

Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam en China die meubelen uit alle werelddelen inkopen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels voornamelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast de handelsactiviteiten zijn middels een eigen R&D en styling-afdeling nieuwe interieurconcepten gelanceerd zoals Henders & Hazel, Xooon en Happy@Home.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren

Uw naam (verplicht)
Uw Email (verplicht)
Upload uw CV (verplicht)
Upload uw motivatiebrief (verplicht)