Ervaren programmeur/analyst

Je functie zal bestaan uit het ontwikkelen en onderhouden van onze bestaande en nieuwe modules binnen de ERP applicatie. We gebruiken zowel CUI als GUI technieken in onze ERP software, dat uitsluitend inzetbaar is in onze eigen organisatie. Nieuwe ontwikkelingen worden gedaan in GUI door gebruik te maken van Nomads. Bestaande software wordt eventueel herschreven naar GUI. Daarnaast is het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van onze afdeling ICT (13 fte’s) een aspect.

Functie-taken:
  • Ontwikkeling modules.
  • Onderhoud bestaande software.
  • Ondersteuning voor onze afdeling ICT.
Functie-eisen:
  • Opleiding op MBO+/HBO niveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met Providex (PxPlus, Nomads). Habufa biedt de mogelijkheid voor een persoonlijk en technisch leertraject.
  • Ervaring met Linux, PL/SQL (pré).
  • Ervaring in een internationale groothandel of logistieke sector is een pré.
Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam en China die meubelen uit alle werelddelen inkopen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels voornamelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast de handelsactiviteiten zijn middels een eigen R&D en styling-afdeling nieuwe interieurconcepten gelanceerd zoals Henders & Hazel, Xooon en Happy@Home.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren

Uw naam (verplicht)
Uw Email (verplicht)
Upload uw CV (verplicht)
Upload uw motivatiebrief (verplicht)