Software Developer C#

Je bent verantwoordelijk voor het design, de implementatie, integratie, het testen en de nazorg van gecompliceerde software met name voor het maatwerk-erp-systeem van de organisatie en maakt gebruik van database applicaties en user interfaces. Je zet samen met je collega-developers vragen uit de markt om in een nieuwe oplossing op IT gebied. Je werkt met Winforms, als met Webportals. C# en backend.

Specifieke opdrachten voortvloeiende uit de taakomschrijving:
  • Ontwikkeling modules.
  • Onderhoud bestaande software.
  • Ondersteuning voor onze afdeling ICT.
Functie-eisen:
  • Opleiding op MBO+/HBO niveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met C# en Winforms ontwikkeling.
  • 2 Jaar ervaring met Entity Frameworks en SQL.
  • Ervaring met WPF, Android en/of IOS een pré.
  • Ervaring in een internationale groothandel dan wel logistieke sector is een pré.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.
Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam en China die meubelen uit alle werelddelen inkopen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels voornamelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast de handelsactiviteiten zijn middels een eigen R&D en styling-afdeling nieuwe interieurconcepten gelanceerd zoals Henders & Hazel, Xooon en Happy@Home.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren

Uw naam (verplicht)
Uw Email (verplicht)
Upload uw CV (verplicht)
Upload uw motivatiebrief (verplicht)