Houten meubel en fineer Technicus

Als “houten-meubel en fineer technicus” ben je verantwoordelijk voor de technische advisering van inkopers, product-designers en fabrieken, om zodoende een kwalitatief perfect indoor product te kunnen waarborgen.

Het opstellen van corrigerende-/herstelmaatregelen ten behoeve van productverbeteringen is eveneens een essentieel onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden en vergt een communicatieve houding alsook een oplossingsgerichte benadering van problemen.

Als technische “spin in het web” heb je contact met een groot aantal collegae in binnen en buitenland. Een heldere, eenduidige wijze communicatiewijze en duidelijke rapportage/verslaglegging is daarom een vereiste. Ook reizen naar (internationale) leveranciers behoren tot de mogelijkheden op termijn.

Functie-eisen:

Je beschikt over tenminste 5-10 jaar relevante operationele kennis van houten (massief) meubelen (verschillende houtsoorten) alsook gedetailleerde kennis en ervaring op het gebied van fineerprocessen, plywood verwerking, verlijming, finishing en natuurlijk de daarbij gebruikte machines en technieken.

Aanbod:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam en China die meubelen uit alle werelddelen inkopen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels voornamelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast de handelsactiviteiten zijn middels een eigen R&D en styling-afdeling nieuwe interieurconcepten gelanceerd zoals Henders & Hazel, Xooon en Happy@Home.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Direct solliciteren

Uw naam (verplicht)
Uw Email (verplicht)
Upload uw CV (verplicht)
Upload uw motivatiebrief (verplicht)